TOPlist
Sledujte nás:

Indická curry polévka

Zpět
  • Autor: Tessap
  • Doba přípravy (min.): 90
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

Curry, zeleninový bujón

Energetická hodnota celkem: 2116 kJ

Bílkoviny (g): 42, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 59, SAFA (g): 5, Cukry (g): 27, Vláknina (g): 19, Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 353 kJ

Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 1.7, Sacharidy (g): 9.8, SAFA (g): 0.8, Cukry (g): 4.5, Vláknina (g): 3.2, Sůl (g): 1.2

Postup přípravy

Do hrnce dáme kuře bez prsou (nebo jiné kuřecí maso), nakrájíme k němu 2 větší mrkve, 2 střední cibule, 1 větší petržel, přidáme bobkový list a nové koření a dáme vařit. Jakmile jde maso od kosti, vývar vypneme, vyndáme maso a zeleninu a vývar přecedíme. Maso obereme a dáme do hrnce, stejně jako zeleninu. Zalijeme vývarem (1,5l) a zeleninu pomačkáme mačkadlem na brambory. Vrátíme na plotnu, přivedeme k varu a dochutíme curry. Pokud by byl vývar slabý, přidáme 1 kostku zeleninového bujónu.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři