TOPlist


Kebab

  • Uživatelský recept
  • Autor: Tessap
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 15

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cibule50
Ředkvičky50
Okurka salátová100
Salát ledový100
Klasik bílý jogurt (Olma)150
Kuřecí prsa bez kůže (syrová)100

Energetická hodnota celkem: 1055 kJ

Bílkoviny (g): 33, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 18 SAFA (g): 3 Cukry (g): 13 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

Koření na kebab, česnek

Postup přípravy

Vařené kuřecí maso nakrájíme na kousky, hodíme na pánev, posypeme kořením a na sucho opečeme. Mezitím do misky nakrájíme ledový salát (lze použít i římský, nebo hlávkový), papriku, cibuli, okurku a ředkvičky. Na zeleninu dáme maso a zalijeme dresingem z bílého jogurtu s česnekem. P. S. Zeleninu můžeme dát dle své chuti, přidat lze také kukuřice a fazole. Jogurt si můžeme dochutit i dalšími bylinkami.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma