TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Dýňový fitness koláč

Zpět
  • Autor: ruznov
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 3917 kJ

Bílkoviny (g): 125, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 75 SAFA (g): 5 Cukry (g): 19 Vláknina (g): 15 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 490 kJ

Bílkoviny (g): 15.6, Tuky (g): 2.4, Sacharidy (g): 9.4 SAFA (g): 0.6 Cukry (g): 2.4 Vláknina (g): 1.9 Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

½ dýně Hokaydo nastrouhat nahrubo 1 šmakoun bílý nastrouhat najemno 30 g ovesných vloček Emco 2 vejce (sníh nakonec) nebo 1 vejce a 3 bílky 1 vanička tvarohu 0%tuku trochu vody, aby to šlo pomixovat vše pomixovat a nakonec přidat sníh a vlašské ořechy upéct v troubě v koláčové formě na cca 180 stupňů asi 30 min a po vychladnutí já natřu rozmixované naložené švestky, ale možno i čímkoli jiným ovocným nebo ničím Navrch udělám po upečení ještě tvarohovou želatinu: 1 tvaroh 0% 1 vepřová želatina v prášku 250 ml vody promíchat na sporáku ale ne do varu, jen zahřát a rozpustit a nalít na upečený korpus nechat ztuhnout přes noc Samozřejmě je možno do korpusu i do želatiny přidat med nebo stévii. Pro mě je to dost sladké i bez toho, tak nedávám. Dá se podávat jako fitness dortík ke kafíčku cca 1/8 nebo jako odpolední jídlo 1/4 koláče.

Fotografie

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři