TOPlist


Ovocný salát

  • Uživatelský recept
  • Autor: Yogii
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 15

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Banán200
Jablko200
Pomeranč200
Hrozny50
Jahody50
Kiwi50

Energetická hodnota celkem: 2010 kJ

Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 2, Sacharidy (g): 106 SAFA (g): 0 Cukry (g): 87 Vláknina (g): 17 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 503 kJ

Bílkoviny (g): 1.5, Tuky (g): 0.5, Sacharidy (g): 26.5 SAFA (g): 0 Cukry (g): 21.8 Vláknina (g): 4.3 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Čerstvé ovoce oloupeme (jablka není nutné loupat) a nakrájíme na menší kousky, kuličky hroznového vína rozpůlíme. Můžeme přidat i nadrobno nakrájené vlašské ořechy, případně další ovoce (mandarinka, meloun ad.). Pokapeme citronovou nebo pomerančovou šťávou a promícháme. Lze přidat i trochu medu.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma