TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Friko

Zpět
  • Autor: jmeli
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Uživatelský recept
  • Porce: 8.00

Ingredience

Dochucovadla:

nové koření, celý pepř, bobkový list, sůl,kečup, petržel a pažitka

Energetická hodnota celkem: 6990 kJ

Bílkoviny (g): 49, Tuky (g): 76, Sacharidy (g): 198, SAFA (g): 24, Cukry (g): 55, Vláknina (g): 53, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 874 kJ

Bílkoviny (g): 6.1, Tuky (g): 9.5, Sacharidy (g): 24.8, SAFA (g): 3, Cukry (g): 6.9, Vláknina (g): 6.6, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Na oleji osmažit do sklovata cibuli, přidat nadrobno nakrájenou kořenovou zeleninu a brambory, sůl, nové koření, bobkový list a celý pepř, fazole v rajčatové omáčce z konzervy. Zalijeme vřelou vodou a vaříme asi 15 minut. Přidáme ovesnou mouku z rozmixovaných vloček, zakysanou smetanu a vaříme 5 minut. Na talíře nasypeme pokrájenou zelenou nať, nalijeme friko a jíme s domácím chlebem

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři