- Autor: MichaelaBerkova
- Doba přípravy (min.): 2
- Porce: 1.00

Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí mleté průměr (syrové) | 300 |
Mrkev | 150 |
Celer řapíkatý | 80 |
Rajčata konzervovaná | 400 |
Rajčatové pyré | 250 |
Víno červené | 500 |
Kuřecí vývar (čistý) | 200 |
Máslo čerstvé nesolené | 20 |
Těstoviny celozrnné uvařené (nesolené) | 200 |
Med | 5 |
Energetická hodnota celkem: 7552 kJ
Bílkoviny (g): 76,
Tuky (g): 75,
Sacharidy (g): 199,
SAFA (g): 33,
Cukry (g): 51,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 4
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.