- Autor: martashi
 - Doba přípravy (min.): 10
 - Uživatelský recept
 - Porce: 4.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Jihočeská Niva 50% | 80 | 
| tvaroh boni | 100 | 
| Smetana na vaření 12% | 10 | 
| Česnek | 10 | 
| Vlašské ořechy (nesolené) | 30 | 
Energetická hodnota celkem: 2508 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 33, 
                                                        Tuky (g): 46, 
                                                        Sacharidy (g): 11,
                                                        SAFA (g): 21,
                                                        Cukry (g): 7,
                                                        Vláknina (g): 3,
                                                        Sůl (g): 3
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 627 kJ
Bílkoviny (g): 8.3, Tuky (g): 11.5, Sacharidy (g): 2.8, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 1.8, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Nivu se smetanou,tvarohem ,česnekem a mletými ořechy šleháme do hladkého krému. Podáváme na pečivu se zeleninou
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






