TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Krémová rybí polévka z filé

Zpět
  • Autor: Baall
  • Doba přípravy (min.): 50
  • Uživatelský recept
  • Porce: 5.00

Ingredience

Dochucovadla:

špetka nastrouhaného muškátového oříšku, sůl, 1 ks bobkový list, 6 ks nové koření -kuličky, 6 ks pepř celý -kuličky, petrželka kudrnka, pažitka, pepř černý mletý.

Energetická hodnota celkem: 5510 kJ

Bílkoviny (g): 94, Tuky (g): 85, Sacharidy (g): 41, SAFA (g): 55, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 9

Energetická hodnota na 1 porci: 1102 kJ

Bílkoviny (g): 18.8, Tuky (g): 17, Sacharidy (g): 8.2, SAFA (g): 11, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 1.2, Sůl (g): 1.8

Postup přípravy

Ryby, celé koření povaříme cca 30 minut v osolené vodě. Cibuli a kořenovou zeleninu nadrobno nasekáme (nejlíp a nejrychleji v robotu) a v hrnci opražíme na másle do poloměkka. Zaprášíme moukou a připravíme jíšku, kterou zahustíme scezený rybí vývar a dobře provaříme. V polévce pak rozmixujeme polovinu masa (nebo jak máme rádi). Povaříme a zjemníme smetanou. Přidáme 2.polovinu natrhané ryby, muškátový oříšek, případně dosolíme, opepříme a podáváme ozdobené petrželkou, pažitkou. Můžeme podávat s osmaženou houskou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři