TOPlist


Sekaná se špenátem

  • Uživatelský recept
  • Autor: Katelina
  • Porce: 8.00
  • Doba přípravy (min.): 80

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí mleté průměr (syrové)600
Vepřové mleté průměr (syrové)200
Špenát listový mražený300
Strouhanka150
Česnek5
Vejce celé (syrové)55

Energetická hodnota celkem: 10806 kJ

Bílkoviny (g): 172, Tuky (g): 152, Sacharidy (g): 121 SAFA (g): 67 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 14 Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1351 kJ

Bílkoviny (g): 21.5, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 15.1 SAFA (g): 8.4 Cukry (g): 1.1 Vláknina (g): 1.8 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

sůl, pepř

Postup přípravy

Špenát dejte do kastrolu s troškou vody, stroužkem česneku a špetkou soli. Zahřívejte, dokud se špenát nerozmrazí. Pak slijte a vymačkejte ze špenátu všechnu vodu a nasekejte na drobno. Mleté maso smíchejte se strouhankou, vejcem, solí, pepřem a vymačkaným a nasekaným špenátem. Vytvarujte válec, který zabalte do navlhčeného a vyždímaného papíru na pečení. Dejte do ohnivzdorné nádoby a pečte 50 minut v troubě předehřáté na 190 C.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma