- Autor: Arachne
- Porce: 8.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Lasagne (v suchém stavu) | 270 |
Máslo čerstvé nesolené | 34 |
Mouka pšeničná hladká | 34 |
Mléko polotučné (1,5 % tuku) | 500 |
Rajčatové pyré | 500 |
Olej řepkový | 11 |
Cibule | 110 |
Hovězí maso přední průměr (syrové) | 750 |
Mrkev | 150 |
Celer bulva | 45 |
Petržel - kořen | 40 |
Energetická hodnota celkem: 14133 kJ
Bílkoviny (g): 197,
Tuky (g): 151,
Sacharidy (g): 289,
SAFA (g): 65,
Cukry (g): 59,
Vláknina (g): 35,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 1767 kJ
Bílkoviny (g): 24.6, Tuky (g): 18.9, Sacharidy (g): 36.1, SAFA (g): 8.1, Cukry (g): 7.4, Vláknina (g): 4.4, Sůl (g): 0.6
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.