TOPlist


Rizoto

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej řepkový5
Hlíva ústřičná50
Cibule100
Paprika červená100
Hrášek sterilovaný průměr100
Kukuřice sterilovaná zlatá Bonduelle100
Rýže dlouhozrnná uvařená (nesolená)200
Kuřecí prsa bez kůže (syrová)200

Energetická hodnota celkem: 3105 kJ

Bílkoviny (g): 63, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 96 SAFA (g): 5 Cukry (g): 18 Vláknina (g): 18 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 776 kJ

Bílkoviny (g): 15.8, Tuky (g): 2.8, Sacharidy (g): 24 SAFA (g): 1.3 Cukry (g): 4.5 Vláknina (g): 4.5 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl, pepř, medvědí česnek,sušená hlíva ústřičná(mletá)

Postup přípravy

Uvaříme rýži , přidáme uvařené kuřecí maso, sterilovanou kukuřici a hrášek bez nálevu, podušenou nakrájenou kapii a cibuli a dochutíme česnekem a kořením . Ve výsledku by rizoto mělo být pěkně sypké .

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma