TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Polévka z vepřového vývaru/100g

Zpět
  • Autor: Drahosl
  • Uživatelský recept
  • Porce: 25.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 10878 kJ

Bílkoviny (g): 235, Tuky (g): 136, Sacharidy (g): 105, SAFA (g): 59, Cukry (g): 11, Vláknina (g): 16, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 435 kJ

Bílkoviny (g): 9.4, Tuky (g): 5.4, Sacharidy (g): 4.2, SAFA (g): 2.4, Cukry (g): 0.4, Vláknina (g): 0.6, Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Vepřové žebra dáme vařit,přidáme sůl,bobkový list,nové koření a v papiňáku vaříme 30 minut.Pak nechám ochladit,abych sebrala všechen tuk,oberu maso.Na tuku opečeme zeleninu,přidáme houby a zalijeme vývarem.Vaříme do změknutí.Nakonec přidáme rozšlehané vejce,česnek a majoránku.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři