- Autor: Drahosl
- Uživatelský recept
- Porce: 25.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Sádlo vepřové škvařené | 7 |
Hlíva ústřičná | 90 |
Mrkev | 82 |
Brambory (syrové) | 130 |
Petržel - kořen | 47 |
Kapusta růžičková | 27 |
Celer bulva | 129 |
Vepřové maso vařené | 200 |
Česnek | 11 |
Vejce celé (syrové) | 57 |
Vepřový čistý vývar/100g | 2200 |
Energetická hodnota celkem: 10878 kJ
Bílkoviny (g): 235,
Tuky (g): 136,
Sacharidy (g): 105,
SAFA (g): 59,
Cukry (g): 11,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 435 kJ
Bílkoviny (g): 9.4, Tuky (g): 5.4, Sacharidy (g): 4.2, SAFA (g): 2.4, Cukry (g): 0.4, Vláknina (g): 0.6, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Vepřové žebra dáme vařit,přidáme sůl,bobkový list,nové koření a v papiňáku vaříme 30 minut.Pak nechám ochladit,abych sebrala všechen tuk,oberu maso.Na tuku opečeme zeleninu,přidáme houby a zalijeme vývarem.Vaříme do změknutí.Nakonec přidáme rozšlehané vejce,česnek a majoránku.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.