- Autor: ipajeros
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 34.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Mouka špaldová celozrnná | 400 |
| Jablko | 800 |
| Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 85 |
| Hera | 250 |
| Bílek (syrový) | 120 |
| Ocet vinný | 20 |
Energetická hodnota celkem: 16198 kJ
Bílkoviny (g): 70,
Tuky (g): 190,
Sacharidy (g): 449,
SAFA (g): 87,
Cukry (g): 173,
Vláknina (g): 51,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 476 kJ
Bílkoviny (g): 2.1, Tuky (g): 5.6, Sacharidy (g): 13.2, SAFA (g): 2.6, Cukry (g): 5.1, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 0
Postup přípravy
jablka nastrouháme a smícháme s trochou třtinového cukru, rozinkami a skořicí. ostatní suroviny spojíme dokromady v těsto a rozválíme na 2 placky, 1 placku na spodek plechu, pokladu jablky a přiklopím druhou plackou, kterou propíchám vidličkou, můžu potřít vajíčkrm, peču v předehřáté troubě asi na 180 stupňů asi 30 min , octu asi 3 lžíce a 8 lžic vlažné vody
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






