- Autor: janagot
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná hladká | 250 |
Olej řepkový | 10 |
Slanina anglická | 100 |
Vejce celé (syrové) | 55 |
Zelí bílé kysané ve slaném nálevu | 500 |
Brambory pozdní | 800 |
Cibule | 200 |
Energetická hodnota celkem: 9356 kJ
Bílkoviny (g): 78,
Tuky (g): 56,
Sacharidy (g): 343,
SAFA (g): 18,
Cukry (g): 29,
Vláknina (g): 37,
Sůl (g): 8
Energetická hodnota na 1 porci: 936 kJ
Bílkoviny (g): 7.8, Tuky (g): 5.6, Sacharidy (g): 34.3, SAFA (g): 1.8, Cukry (g): 2.9, Vláknina (g): 3.7, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.