TOPlist


Marinovaný pstruh

  • Uživatelský recept
  • Autor: Hanka98
  • Porce: 3.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Pstruh (syrový)450
Olej řepkový30
Hořčice plnotučná průměr20
Kečup20
Česnek12
Cibule100

Energetická hodnota celkem: 4235 kJ

Bílkoviny (g): 84, Tuky (g): 63, Sacharidy (g): 18 SAFA (g): 12 Cukry (g): 10 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1412 kJ

Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 21, Sacharidy (g): 6 SAFA (g): 4 Cukry (g): 3.3 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

Sůl

Postup přípravy

Připravíme si marinádu: řepkový olej, plnotučnou hořčici, kečup a česnek. Vykuchané pstruhy osolíme, potřeme marinadou zevnitř i zvenčí. Položíme do pekáčku, pokapeme olejem a přidáme cibuli na kolečka. Pečeme 30 minut na 200 stupňů. Priloha: brambory, mrkvový salát.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma