- Autor: Kikinice
- Porce: 10.25
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej běžný (průměr) | 15 |
Švestková povidla | 10 |
Rajský protlak | 10 |
Česnek | 20 |
Cibule | 70 |
Petržel - kořen | 50 |
Celer bulva | 50 |
Mrkev | 50 |
Jehněčí krk syrový | 750 |
Energetická hodnota celkem: 9931 kJ
Bílkoviny (g): 185,
Tuky (g): 166,
Sacharidy (g): 31,
SAFA (g): 69,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 969 kJ
Bílkoviny (g): 18, Tuky (g): 16.2, Sacharidy (g): 3, SAFA (g): 6.7, Cukry (g): 1.6, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.