TOPlist


jemné kuřecí rizoto

  • Uživatelský recept
  • Autor: Mikrob203
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Sýr nízkotučný polotvrdý 20% průměr20
Rýže parboiled (v suchém stavu)80
Žampiony20
Máslo čerstvé nesolené10
Olej řepkový10
Zeleninová směs 4 roční období Bonduelle mražená100
Cibule50
Kuřecí prsa bez kůže (syrová)100

Energetická hodnota celkem: 2775 kJ

Bílkoviny (g): 38, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 75 SAFA (g): 7 Cukry (g): 7 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

sůl, pepř

Postup přípravy

Kuřecí svalovinu nakrájíme na drobné kousky osmahneme cibuli přidáme maso opečeme a podusíme do měkka. poté přidáme žampiony a zeleninu .rýži uvaříme a smícháme se směsí masa a zeleniny. nakonec posypeme strouhaným sýrem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma