- Autor: pavlisova.kristina
- Porce: 22.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Hovězí maso zadní průměr (syrové) | 600 |
| Olej řepkový | 40 |
| Cibule | 170 |
| Rajčata konzervovaná | 240 |
| Kukuřice mražená | 220 |
| Fazole červené sterilované v nálevu | 510 |
| Fazole bílé v rajské omáčce | 260 |
| Voda | 500 |
Energetická hodnota celkem: 9378 kJ
Bílkoviny (g): 182,
Tuky (g): 78,
Sacharidy (g): 184,
SAFA (g): 36,
Cukry (g): 46,
Vláknina (g): 55,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 426 kJ
Bílkoviny (g): 8.3, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 8.4, SAFA (g): 1.6, Cukry (g): 2.1, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






