- Autor: hobitka70
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 8.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Piškoty tradiční | 110 |
| Rum | 10 |
| Jaroměřický tvaroh mekký | 250 |
| Vejce celé (syrové) | 130 |
| Puding průměr (prášek) | 33 |
| Mléko plnotučné (3,5 % tuku) | 450 |
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 45 |
| Rybíz černý | 306 |
Energetická hodnota celkem: 6704 kJ
Bílkoviny (g): 87,
Tuky (g): 34,
Sacharidy (g): 232,
SAFA (g): 18,
Cukry (g): 137,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 838 kJ
Bílkoviny (g): 10.9, Tuky (g): 4.3, Sacharidy (g): 29, SAFA (g): 2.3, Cukry (g): 17.1, Vláknina (g): 2.4, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.







