- Autor: jitam89
- Doba přípravy (min.): 35
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Bulgur pšeničný (v suchém stavu) | 200 |
Olej slunečnicový | 10 |
Kuřecí stehno bez kůže (syrové bez kosti) | 248 |
čínská zelenina lidl | 260 |
Cibule | 68 |
Cibulka jarní | 36 |
Paprika žlutá | 114 |
Koření průměr (bez soli) | 46 |
Energetická hodnota celkem: 5773 kJ
Bílkoviny (g): 78,
Tuky (g): 30,
Sacharidy (g): 197,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 40,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1924 kJ
Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 65.7, SAFA (g): 2, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 13.3, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.