TOPlist


Rajčatová omáčka

  • Uživatelský recept
  • Autor: Popesa
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej slunečnicový10
Cibule20
Celer řapíkatý25
Rajčata 240
Ovesné vločky jemné s vlákninou Emco10
Pasírovaná rajčata200

Energetická hodnota celkem: 991 kJ

Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 25 SAFA (g): 2 Cukry (g): 15 Vláknina (g): 13 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 248 kJ

Bílkoviny (g): 1.8, Tuky (g): 3, Sacharidy (g): 6.3 SAFA (g): 0.5 Cukry (g): 3.8 Vláknina (g): 3.3 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl, pepř, bazalka

Postup přípravy

Na oleji zpěníme cibuli česnek, přidáme na drobno nakrájená oloupaná rajčata a celer. Podusíme, přidáme vločky a ještě chvíli povaříme. Vše dobře rozmixujem. Nakonec přidáme rajčatové pyré,bazalku a provaříme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma