- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Kuřecí prsa bez kůže | 400 |
| Mrkev | 100 |
| Celer bulva | 100 |
| Petržel - kořen | 100 |
| Cibule | 200 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 30 |
| Voda, minerální vody bez příchutě | 400 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,bylinky
Energetická hodnota celkem: 3833 kJ
Bílkoviny (g): 99,
Tuky (g): 35,
Sacharidy (g): 49,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 29,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 958 kJ
Bílkoviny (g): 24.8, Tuky (g): 8.8, Sacharidy (g): 12.3, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 7.3, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Osolená kuřecí prsa protáhneme hranolky mrkve, celeru a petržele,orestujeme na zesklovatěné cibulce,přidáme nastrouhaný zbytek zeleniny, podlijeme a dusíme do měkka.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






