TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Květákový nákyp

Zpět
  • Autor: ajanka
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 4250 kJ

Bílkoviny (g): 65, Tuky (g): 56, Sacharidy (g): 67, SAFA (g): 30, Cukry (g): 23, Vláknina (g): 21, Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 1417 kJ

Bílkoviny (g): 21.7, Tuky (g): 18.7, Sacharidy (g): 22.3, SAFA (g): 10, Cukry (g): 7.7, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 2

Postup přípravy

Uvařený květák rozsekáme na kousky, přidáme nastrouhanou oloupanou cuketu, vajíčka a nastrouhanounivu, dochutíme solí a pepřem. Dáme do zapékací mísy vysypané struhankou a pečeme při 185 st asi 30 minut nebo až nám pokrm zezlátne.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři