- Autor: ajanka
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Cibule | 100 | 
| Rajský protlak | 100 | 
| Paprika bílá | 150 | 
| Paprika červená | 150 | 
| Rajčata | 300 | 
| Kuřecí prsa bez kůže (syrová) | 600 | 
| Kuřecí vývar (čistý) | 250 | 
| Naturamyl bramborový škrob | 15 | 
Energetická hodnota celkem: 4227 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 151, 
                                                        Tuky (g): 13, 
                                                        Sacharidy (g): 69,
                                                        SAFA (g): 5,
                                                        Cukry (g): 42,
                                                        Vláknina (g): 15,
                                                        Sůl (g): 4
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1057 kJ
Bílkoviny (g): 37.8, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 17.3, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 10.5, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Rajčata, papriky, cibuli nakrájíme na kousky jako na lečo. Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky, žampiony na plátky. Maso orestujeme na trošce oleje, na to dáme směs zeleniny a žampióny. Zalejeme kuřecím vývarem a dusíne do polojěkka. Potom přidáme malý protlak, procaříme, dochutíme solí, pepřem, kdo má rád pikantní může přidat trošku chili... Zahustíme vodou se škrobem, provaříme a podáváme s rýží.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









