TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Katův šleh

Zpět
  • Autor: ajanka
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 4227 kJ

Bílkoviny (g): 151, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 69, SAFA (g): 5, Cukry (g): 42, Vláknina (g): 15, Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1057 kJ

Bílkoviny (g): 37.8, Tuky (g): 3.3, Sacharidy (g): 17.3, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 10.5, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 1

Postup přípravy

Rajčata, papriky, cibuli nakrájíme na kousky jako na lečo. Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky, žampiony na plátky. Maso orestujeme na trošce oleje, na to dáme směs zeleniny a žampióny. Zalejeme kuřecím vývarem a dusíne do polojěkka. Potom přidáme malý protlak, procaříme, dochutíme solí, pepřem, kdo má rád pikantní může přidat trošku chili... Zahustíme vodou se škrobem, provaříme a podáváme s rýží.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

23. 08. 2020 17:44
To zní moc a moc dobře. Určitě zkusím.

Naši partneři