- Autor: osecek
 - Porce: 10.00
 
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Dančí maso na guláš (syrové) | 1000 | 
| Mrkev | 250 | 
| Celer bulva | 200 | 
| Cibule | 170 | 
| Olej řepkový | 30 | 
| Víno červené | 500 | 
Energetická hodnota celkem: 7732 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 225, 
                                                        Tuky (g): 44, 
                                                        Sacharidy (g): 136,
                                                        SAFA (g): 21,
                                                        Cukry (g): 28,
                                                        Vláknina (g): 19,
                                                        Sůl (g): 3
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 773 kJ
Bílkoviny (g): 22.5, Tuky (g): 4.4, Sacharidy (g): 13.6, SAFA (g): 2.1, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 1.9, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






