TOPlist


Pohankové lívance

  • Uživatelský recept
  • Autor: Petrazlamal
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 15

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Pohanka (v suchém stavu)500
Voda250

Energetická hodnota celkem: 7200 kJ

Bílkoviny (g): 65, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 325 SAFA (g): 4 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 50 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1800 kJ

Bílkoviny (g): 16.3, Tuky (g): 3.8, Sacharidy (g): 81.3 SAFA (g): 1 Cukry (g): 2.3 Vláknina (g): 12.5 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Pohanku nameleme, přidáme vodu a vytvoříme těsto. Smažíme na sucho, nebo na lžičce kokosového oleje.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma