- Autor: madridacka
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Parmezán 32% | 10 |
Red&white quinoa with bulgar wheat | 250 |
Paprika bílá | 200 |
Olej řepkový | 5 |
Kečup | 20 |
Houbová směs mražená | 200 |
Cibule | 50 |
Energetická hodnota celkem: 2886 kJ
Bílkoviny (g): 26,
Tuky (g): 18,
Sacharidy (g): 101,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1443 kJ
Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 50.5, SAFA (g): 3, Cukry (g): 8, Vláknina (g): 12, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Cibulku a česnek zpěníme na kapce tuku, přidáme pokrájenou papriku a houby a chvíli podusíme. Dochutíme kečupem případně dalším kořením. Mě stačí ostrý kečup a nesolím. Quinou s bulgarem ohřejeme dle návodu. Naservírované posypeme kapkou parmazánu. Podáváme se zeleninovým salátem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.