TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Roláda z vepřové plece

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 80
  • Uživatelský recept
  • Porce: 10.00

Ingredience

Dochucovadla:

pepř,sůl,

Energetická hodnota celkem: 9072 kJ

Bílkoviny (g): 205, Tuky (g): 128, Sacharidy (g): 47, SAFA (g): 56, Cukry (g): 24, Vláknina (g): 11, Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 907 kJ

Bílkoviny (g): 20.5, Tuky (g): 12.8, Sacharidy (g): 4.7, SAFA (g): 5.6, Cukry (g): 2.4, Vláknina (g): 1.1, Sůl (g): 0.6

Postup přípravy

Vepřovou plec prokrojíme na plát, dobře ho rozklepeme, potřeme hořčicí, opepříme, položíme plát vaječné omelety ,šunku,pórek,papriku,proužky anglické slaniny a utáhneme do pevné rolády. Když je dobře utažená nemusí se ani stahovat provázkem.Položíme do pekáčku vystlaného cibulí a zprvu dusíme za průběžného podlévání,pak necháme dorůžovět .Šťávičku zahustíme jen rozmixovanou cibulí.Je li třeba dosolíme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři