- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Okurka salátová | 300 |
| Okurky sterilované průměr | 100 |
| Vejce celé (vařené natvrdo) | 55 |
| Šunka vepřová nejvyšší jakosti | 50 |
| Lučina Žervé krémové | 50 |
| Hollandia Selský jogurt bílý | 30 |
| majolka boneco | 10 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,pažitka
Energetická hodnota celkem: 1695 kJ
Bílkoviny (g): 24,
Tuky (g): 26,
Sacharidy (g): 19,
SAFA (g): 10,
Cukry (g): 10,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 848 kJ
Bílkoviny (g): 12, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 9.5, SAFA (g): 5, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Oloupanou okurku rozpůlíme a vydlábneme zrníčkovou část, místo ní naplníme salátem : nahrubo nastrouhané vejce,ster.okurka,šunka,lučina,sůl,pepř,jogurt,majolka
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






