- Autor: Jirina55
- Doba přípravy (min.): 15
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Okurka salátová | 1000 |
Celer řapíkatý | 400 |
Citronová šťáva | 50 |
Dochucovadla:
limetka, sůl, medvědí česnek
Energetická hodnota celkem: 1015 kJ
Bílkoviny (g): 14,
Tuky (g): 0,
Sacharidy (g): 50,
SAFA (g): 0,
Cukry (g): 30,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 254 kJ
Bílkoviny (g): 3.5, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 12.5, SAFA (g): 0, Cukry (g): 7.5, Vláknina (g): 4.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Salátovou okurku nakrájíme na kostičky, přidáme na kostičky nakrájený řapíkatý celer, ochutíme limetkou, špetkou soli a medvědím česnekem. Skvěle chutná s celozrnnou houskou
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.