TOPlist


Králík na zelenině

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 80

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Králičí průměr (syrové)400
Celer bulva150
Mrkev150
Petržel - kořen150
Cibule200
Česnek50
Slanina anglická30
Voda200

Energetická hodnota celkem: 4014 kJ

Bílkoviny (g): 99, Tuky (g): 33, Sacharidy (g): 65 SAFA (g): 8 Cukry (g): 24 Vláknina (g): 21 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 2007 kJ

Bílkoviny (g): 49.5, Tuky (g): 16.5, Sacharidy (g): 32.5 SAFA (g): 4 Cukry (g): 12 Vláknina (g): 10.5 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

sůl,kmín,pepř,nové koření,

Postup přípravy

Omytého a osušeného králíka osolíme, okmínujeme,přidáme celer,mrkev,petržel,česnek,cibuli, pár kuliček pepře a nového koření. Upečeme do měkka pokladené plátky slaniny.Zeleninu rozmixujeme a šťávu případně naředíme trochou vody.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma