- Autor: keridwen1
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kedlubna | 600 |
Petržel - kořen | 30 |
Petržel - nať | 15 |
Hrášek mražený | 30 |
Tuk kokosový | 10 |
Voda | 600 |
Rýžové těstoviny (v suchém stavu) | 50 |
Dochucovadla:
mletá rasca, soľ, ume ocot
Energetická hodnota celkem: 2016 kJ
Bílkoviny (g): 17,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 78,
SAFA (g): 9,
Cukry (g): 20,
Vláknina (g): 19,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 336 kJ
Bílkoviny (g): 2.8, Tuky (g): 1.8, Sacharidy (g): 13, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 3.3, Vláknina (g): 3.2, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Na kokosovom oleji opražíme do sklovita cibuľku, pridáme na kúsky nakrájaný kaleráb a dva menšie petržleny. Podusíme, podlejeme vodou, osolíme a varíme skoro do mäkka. Prisypeme hrášok, petržlenovú vňať a ryžové cestoviny, alebo akúkoľvek drobnú cestovinu. Ochutíme mletou rascou, bylinkovou soľou a lyžičkou ume octa. Varíme kým nieje cestoviny hotová.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.