- Autor: mejvis
- Porce: 7.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Jihočeská Niva 50% | 100 |
Rajčata konzervovaná | 240 |
Mléko polotučné (1,5 % tuku) | 400 |
Mouka pšeničná hladká | 50 |
Máslo čerstvé nesolené | 50 |
Balkánský sýr | 200 |
Cuketa | 300 |
Cibule | 100 |
Olej běžný (průměr) | 50 |
Hovězí maso zadní průměr (syrové) | 300 |
Brambory (syrové) | 700 |
Energetická hodnota celkem: 12958 kJ
Bílkoviny (g): 154,
Tuky (g): 183,
Sacharidy (g): 200,
SAFA (g): 82,
Cukry (g): 48,
Vláknina (g): 20,
Sůl (g): 13
Energetická hodnota na 1 porci: 1851 kJ
Bílkoviny (g): 22, Tuky (g): 26.1, Sacharidy (g): 28.6, SAFA (g): 11.7, Cukry (g): 6.9, Vláknina (g): 2.9, Sůl (g): 1.9
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.