TOPlist


Telecí roláda se zeleninou

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 12.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Telecí plec (syrová)1000
Vejce celé (syrové)220
Hrášek mražený200
Paprika červená200
Pórek100
Cibule100
Mrkev50
Celer bulva50
Petržel - kořen50
Olej řepkový30
Smetana na vaření 12%50

Energetická hodnota celkem: 8666 kJ

Bílkoviny (g): 259, Tuky (g): 90, Sacharidy (g): 62 SAFA (g): 29 Cukry (g): 31 Vláknina (g): 24 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 722 kJ

Bílkoviny (g): 21.6, Tuky (g): 7.5, Sacharidy (g): 5.2 SAFA (g): 2.4 Cukry (g): 2.6 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl,pepř,bylinky podle chuti,

Postup přípravy

Telecí maso si rozklepneme přes folii do plátu, lehce osolíme,opepříme, opaprikujeme.Naplníme směsí z vajec a zeleniny a pevně utáhneme, případně svážeme .Potřeme olejem a pečeme v pekáčku vystlaném cibulí a nastrouhanou kořenovou zeleninou, průběžně podléváme. Po dopečení zeleninu s cibulí rozmixujeme a tím šťávičku zahustíme, zjemníme trochou smetany. Náplň: vejce rozšleháme s trochou mléka a umícháme na pánvi do řídké směsi do které přidáme hrášek,kapii na kostičky, pórek na kostičky.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma