TOPlist


Databáze potravin

Telecí plec (syrová)

Nutriční hodnoty na 100 g/ml:
  • Energie: 450 kJ
  • Bílkoviny: 21 g
  • Tuky: 3 g
  • Sacharidy: 0 g
  • SAFA: 1.5 g
  • Cukry: 0 g
  • Vláknina: 0 g
  • Sůl: 0.16 g
Maso je významným zdrojem biologicky hodnotných bílkovin. Obsah tuku závisí na konkrétním kusu, u telecí plece je obecně poměrně nízký. Dále maso obsahuje některé vitaminy (zejména D a B12) a minerální látky (železo, zinek).

Náhrada

Telecí plec můžete občas zařadit do jídelníčku, nahradit ji můžete běžnějšími libovými druhy masa, například vepřovou kýtou, pečení či hovězím zadním.

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma