TOPlist


Kučecí steak s medvědím česnekem a zeleninou

  • Uživatelský recept
  • Autor: Jirina55
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuřecí prsa bez kůže (syrová)100
Kuřecí stehno bez kůže (syrové bez kosti)50
Olej slunečnicový30
Květák150
Mrkev150
Smetana na vaření 12%30
Česnek10

Energetická hodnota celkem: 2435 kJ

Bílkoviny (g): 39, Tuky (g): 38, Sacharidy (g): 22 SAFA (g): 19 Cukry (g): 12 Vláknina (g): 8 Sůl (g): 1

Postup přípravy

kuřecí maso nakrájíme na špalíky a marinujeme ve směsi oleje, česneku a medvědího česneku. Po dobu marinování si uvaříme 150 g brambor a zvlášť na skus 75 g na kostičky nakrájeného květáku a stejné množství mrkve. Marinované maso opečeme v marinádě, odložíme na teplé místo a ve výpeku ohřejeme zeleninu a brambory a zalijeme lžičkou 12% smetany a podáváme

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma