TOPlist


Cuketový nákyp

  • Uživatelský recept
  • Autor: rumini
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cuketa500
Cibule130
Eidam 30%100
Párky libové100
Vejce celé (syrové)165
Olej běžný (průměr)30
Mouka pšeničná hladká100
Kypřící prášek do pečiva10

Energetická hodnota celkem: 5967 kJ

Bílkoviny (g): 79, Tuky (g): 74, Sacharidy (g): 111 SAFA (g): 23 Cukry (g): 19 Vláknina (g): 11 Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1492 kJ

Bílkoviny (g): 19.8, Tuky (g): 18.5, Sacharidy (g): 27.8 SAFA (g): 5.8 Cukry (g): 4.8 Vláknina (g): 2.8 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

čerstvé bylinky, pepř

Postup přípravy

Cukety, cibuli, sýr a párky nastrouháme nahrubo. Přidáme vejce, olej, mouku a kypřící prášek. Dochutíme pepřem a čerstvými bylinkami (majoránka, tymián, oregáno, rozmarýn a pod), popř. i solí (opatrně, už je v sýru a uzenině). Dobře promíchanou hmotu rozprostřeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme na 180°C 45 minut.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma