- Autor: rumini
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cuketa | 500 |
Cibule | 130 |
Eidam 30% | 100 |
Párky libové | 100 |
Vejce celé (syrové) | 165 |
Olej běžný (průměr) | 30 |
Mouka pšeničná hladká | 100 |
Kypřící prášek do pečiva | 10 |
Dochucovadla:
čerstvé bylinky, pepř
Energetická hodnota celkem: 5967 kJ
Bílkoviny (g): 79,
Tuky (g): 74,
Sacharidy (g): 111,
SAFA (g): 23,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 11,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 1492 kJ
Bílkoviny (g): 19.8, Tuky (g): 18.5, Sacharidy (g): 27.8, SAFA (g): 5.8, Cukry (g): 4.8, Vláknina (g): 2.8, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Cukety, cibuli, sýr a párky nastrouháme nahrubo. Přidáme vejce, olej, mouku a kypřící prášek. Dochutíme pepřem a čerstvými bylinkami (majoránka, tymián, oregáno, rozmarýn a pod), popř. i solí (opatrně, už je v sýru a uzenině). Dobře promíchanou hmotu rozprostřeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme na 180°C 45 minut.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.