TOPlist


Pórkový pie

  • Uživatelský recept
  • Autor: agabrielova
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kachna bez kůže průměr20
Cibule80
Mrkev100
Paprika bílá60
Pór200
Voda, minerální vody bez příchutě150
Mouka pšeničná hladká5
Listové těsto hluboce zmrazené150

Energetická hodnota celkem: 3340 kJ

Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 40, Sacharidy (g): 90 SAFA (g): 12 Cukry (g): 23 Vláknina (g): 11 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1670 kJ

Bílkoviny (g): 10, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 45 SAFA (g): 6 Cukry (g): 11.5 Vláknina (g): 5.5 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

sůl, pepř, tymián

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme a orestujeme, přidáme maso na kostičkx, nakrájený pórek, mrkev na kolečka a papriku, orestujeme, zaprášíme moukou, podlijeme vodou (1 sklenička)a dusíme cca 15-20 minut. Zakryjeme plátem listového těsta a pečeme 30 minut při 200 st. Maso můžeme poučít libovolné, podle toho upravujeme délku dušení. Můžeme i využít zbytky masa hotového.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma