- Autor: Martina.I.
- Doba přípravy (min.): 180
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Králičí stehno bez kůže (syrové) | 1615 |
| snidanova slanina | 121 |
| Kand dijonská hořčice | 60 |
| Cibule | 170 |
| Kedlubna | 208 |
| Mrkev | 193 |
| Pastiňák | 94 |
| Cibulka jarní | 51 |
| Česnek | 15 |
| Cuketa | 238 |
| Olej olivový | 10 |
| Sůl | 4 |
| Sádlo vepřové škvařené | 50 |
| Voda | 250 |
Energetická hodnota celkem: 12662 kJ
Bílkoviny (g): 377,
Tuky (g): 134,
Sacharidy (g): 76,
SAFA (g): 51,
Cukry (g): 36,
Vláknina (g): 24,
Sůl (g): 15
Energetická hodnota na 1 porci: 2110 kJ
Bílkoviny (g): 62.8, Tuky (g): 22.3, Sacharidy (g): 12.7, SAFA (g): 8.5, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 4, Sůl (g): 2.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






