- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rajčata | 1000 |
Mrkev | 100 |
Celer bulva | 100 |
Petržel - kořen | 100 |
Citronová šťáva | 20 |
Hollandia Selský jogurt bílý | 200 |
Chléb toastový celozrnný průměr | 160 |
Dochucovadla:
sůl,pepř,citron.šťáva
Energetická hodnota celkem: 3476 kJ
Bílkoviny (g): 40,
Tuky (g): 14,
Sacharidy (g): 134,
SAFA (g): 6,
Cukry (g): 48,
Vláknina (g): 33,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 869 kJ
Bílkoviny (g): 10, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 33.5, SAFA (g): 1.5, Cukry (g): 12, Vláknina (g): 8.3, Sůl (g): 0.8
Postup přípravy
Rajčata rozpůlíme vyškrábneme semínka s dužinou, naplníme salátem z celeru, mrkve,petržele a jogurtu s kořením a citronovou šťávou. Odstraněnou dužninu smícháme s nakrájenou cibulkou a jogurtem,solí a pepřem. podáváme s nasucho opečenou topinkou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.