TOPlist


Kedlubny plněné masem a sýrem

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vepřová kýta pečená (solená)100
Bluedino Gouda 45%60
Česnek3
Máslo čerstvé nesolené10
Kedlubna500
Strouhanka3

Energetická hodnota celkem: 2781 kJ

Bílkoviny (g): 58, Tuky (g): 35, Sacharidy (g): 29 SAFA (g): 20 Cukry (g): 15 Vláknina (g): 13 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1391 kJ

Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 17.5, Sacharidy (g): 14.5 SAFA (g): 10 Cukry (g): 7.5 Vláknina (g): 6.5 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

sůl. bylinky, kmín

Postup přípravy

Maso a sýr nakrájíme na kostičky společně s nastrouhaným vnitřkem kedlubny, osolíme, okořeníme a dáme péci zapékací misky vytřené máslem a vysypané strouhankou.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma