- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 40
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová kýta pečená (solená) | 100 |
Bluedino Gouda 45% | 60 |
Česnek | 3 |
Máslo čerstvé nesolené | 10 |
Kedlubna | 500 |
Strouhanka průměr | 3 |
Dochucovadla:
sůl. bylinky, kmín
Energetická hodnota celkem: 2781 kJ
Bílkoviny (g): 58,
Tuky (g): 35,
Sacharidy (g): 29,
SAFA (g): 21,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 1391 kJ
Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 17.5, Sacharidy (g): 14.5, SAFA (g): 10.5, Cukry (g): 7.5, Vláknina (g): 6.5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Maso a sýr nakrájíme na kostičky společně s nastrouhaným vnitřkem kedlubny, osolíme, okořeníme a dáme péci zapékací misky vytřené máslem a vysypané strouhankou.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.