- Autor: madridacka
- Doba přípravy (min.): 50
- Uživatelský recept
- Porce: 20.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Rajský protlak | 400 |
Hamé kečup ostrý | 1000 |
Cuketa | 500 |
Paprika bílá | 350 |
Fazole červené (v suchém stavu) | 250 |
Fazole bílé (v suchém stavu) | 250 |
Houby čerstvé průměr | 1500 |
Dochucovadla:
Sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 15878 kJ
Bílkoviny (g): 186,
Tuky (g): 19,
Sacharidy (g): 723,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 353,
Vláknina (g): 158,
Sůl (g): 20
Energetická hodnota na 1 porci: 794 kJ
Bílkoviny (g): 9.3, Tuky (g): 1, Sacharidy (g): 36.2, SAFA (g): 0.2, Cukry (g): 17.7, Vláknina (g): 7.9, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Očištěné a nakrájené houby spařím, scedím a dám do pekáče. Fazole namočím a uvařím. K houbám přidám nakrájenou cuketu, papriku a v troubě podusím. Kdo má rajčata může přidat i rajčata. Já dávám dva rajské protlaky a lahev kečupu. Podle chuti přisolím a opepřím. Plním do sklenic (dle předpokládané konzumace. Já po cca 280 g, to je moje porce na oběd v práci. Steriluji 30 min při 80°C. Před podáváním přidávám na zpěněnou cibulku s česnekem. Nebo i masíčko.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.