TOPlist


Kapust.list

  • Uživatelský recept
  • Autor: adriana2
  • Porce: 20.50
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cibule134
Kapusta hlávková342
Mleté maso míchané průměr500
Moravské uzené200
Rýže dlouhozrnná (uvařená)365
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)15

Energetická hodnota celkem: 12029 kJ

Bílkoviny (g): 107, Tuky (g): 216, Sacharidy (g): 123 SAFA (g): 91 Cukry (g): 27 Vláknina (g): 18 Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 587 kJ

Bílkoviny (g): 5.2, Tuky (g): 10.5, Sacharidy (g): 6 SAFA (g): 4.4 Cukry (g): 1.3 Vláknina (g): 0.9 Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma