TOPlist


Ajvar

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 10.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Paprika červená1000
Cibule500
Rajčata 1000
Papričky chilli200
Olej olivový100
Ocet100
Cukr bílý (řepný, třtinový)50

Energetická hodnota celkem: 8075 kJ

Bílkoviny (g): 31, Tuky (g): 108, Sacharidy (g): 216 SAFA (g): 17 Cukry (g): 156 Vláknina (g): 46 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 808 kJ

Bílkoviny (g): 3.1, Tuky (g): 10.8, Sacharidy (g): 21.6 SAFA (g): 1.7 Cukry (g): 15.6 Vláknina (g): 4.6 Sůl (g): 0.1


Dochucovadla:

deko,

Postup přípravy

Papriky,rajčata, cibuli umeleme nebo umixujeme. Do této směsi přidáme olej,ocet,deko bez semínek, cukr podle chuti,( Rajčata použijeme polovinu zelených a polovinu dobře vyzrálých.) Půl hodiny povaříme a horké plníme dobře vymytých a vysušených skleniček. Sterilujeme při 90°C asi 20 minut.Počet skleniček je podle jejich velikosti.Takže v políčku porce je odhad

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma