TOPlist


Srbská omáčka

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej olivový10
Paprika červená100
Paprika bílá100
Papričky chilli5
Cibule100
Česnek40
Rajčata 100

Energetická hodnota celkem: 1086 kJ

Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 33 SAFA (g): 2 Cukry (g): 16 Vláknina (g): 8 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 543 kJ

Bílkoviny (g): 3.5, Tuky (g): 5.5, Sacharidy (g): 16.5 SAFA (g): 1 Cukry (g): 8 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl,pepř,dobromysl,čubrica, mleté nové koření,

Postup přípravy

Cibuli,česnek, rajčata a papriky (i pálivé) orestujeme na lžíci oleje, osolíme,přidáme koření, necháme dusit , podlijeme v případě potřeby trochou vývaru, pak všechnu zeleninu rozmixujeme a tím omáčku zahustíme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma