TOPlist


Rajský protlak

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 60.00
  • Doba přípravy (min.): 120

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Rajčata 3000
Jablko1000

Energetická hodnota celkem: 5000 kJ

Bílkoviny (g): 34, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 230 SAFA (g): 1 Cukry (g): 190 Vláknina (g): 71 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 83 kJ

Bílkoviny (g): 0.6, Tuky (g): 0.2, Sacharidy (g): 3.8 SAFA (g): 0 Cukry (g): 3.2 Vláknina (g): 1.2 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Omytá nakrájená rajčat společně s očištěnými jablky dáme dusit. Rozdusíme na kaši, kterou rozmixujeme a přepasírujeme přes cedník, abychom hmotu zbavili zrníček a nerozvařených slupek. Propasírovanou dření plníme skleničky, dobře uzavřeme a sterilujeme dvacet minut při 80°C, Necháme vychladnout. Ochutíme až při přípravě jídla.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma