- Autor: martashi
- Doba přípravy (min.): 20
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Olomoucké tvarůžky 1% | 200 | 
| Bílek | 105 | 
| Paprika červená | 50 | 
| Paprika zelená | 50 | 
| Paprika žlutá | 50 | 
| Pór | 30 | 
| Rajčata | 50 | 
| Olej olivový | 3 | 
| Olivy černé | 30 | 
| Olivy zelené | 30 | 
| Smetana zakysaná 15% | 50 | 
Dochucovadla:
mletý kmín,pepř,feferonka, ?sůl?
Energetická hodnota celkem: 2428 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 75, 
                                                        Tuky (g): 22, 
                                                        Sacharidy (g): 20,
                                                        SAFA (g): 9,
                                                        Cukry (g): 14,
                                                        Vláknina (g): 5,
                                                        Sůl (g): 2
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1214 kJ
Bílkoviny (g): 37.5, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 7, Vláknina (g): 2.5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Tvarůžky nakrájíme na jemné nudličky,taktéž papriku, pórek, vařený vaječný bílek,rajče bez jadérek,olivy zelené i černé ,okořeníme podle chuti, přidáme zakysanou smetanu, zakápneme olejem a promícháme.Necháme asi půl hodiny odležet v chladu. Podáváme s pečivem.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









