- Autor: Lenka333
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
700 g Kartoffeln 100 ml Milch Butter 125 g Speck 1-2 Zwiebeln
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Durchwachsener Speck | 125 |
Máslo | 40 |
Cibule | 80 |
Brambory rané | 700 |
Dochucovadla:
Sul Pepr
Energetická hodnota celkem: 5352 kJ
Bílkoviny (g): 35,
Tuky (g): 69,
Sacharidy (g): 129,
SAFA (g): 32,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 2676 kJ
Bílkoviny (g): 17.5, Tuky (g): 34.5, Sacharidy (g): 64.5, SAFA (g): 16, Cukry (g): 8.5, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Kartoffeln weich kochen. Stampfen. Speck und Zwiebeln kross braten. Auf Zewa auslegen (saugt schön das Fett auf). Beides in die Stampfkartoffeln unterheben. Mit etwas Milch verdünnen.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.