TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Stampfkartoffeln mit Speck und Zwiebeln

Zpět
  • Autor: Lenka333
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

700 g Kartoffeln 100 ml Milch Butter 125 g Speck 1-2 Zwiebeln

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Durchwachsener Speck125
Máslo40
Cibule80
Brambory rané700

Dochucovadla:

Sul Pepr

Energetická hodnota celkem: 5352 kJ

Bílkoviny (g): 35, Tuky (g): 69, Sacharidy (g): 129, SAFA (g): 32, Cukry (g): 17, Vláknina (g): 10, Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 2676 kJ

Bílkoviny (g): 17.5, Tuky (g): 34.5, Sacharidy (g): 64.5, SAFA (g): 16, Cukry (g): 8.5, Vláknina (g): 5, Sůl (g): 1.5

Postup přípravy

Kartoffeln weich kochen. Stampfen. Speck und Zwiebeln kross braten. Auf Zewa auslegen (saugt schön das Fett auf). Beides in die Stampfkartoffeln unterheben. Mit etwas Milch verdünnen.

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

02. 10. 2013 13:38
???

Naši partneři