TOPlist


Stampfkartoffeln mit Speck und Zwiebeln

  • Uživatelský recept
  • Autor: Lenka333
  • Porce: 2.00

700 g Kartoffeln 100 ml Milch Butter 125 g Speck 1-2 Zwiebeln

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Durchwachsener Speck125
Máslo40
Cibule80
Brambory rané700

Energetická hodnota celkem: 5352 kJ

Bílkoviny (g): 35, Tuky (g): 69, Sacharidy (g): 129 SAFA (g): 32 Cukry (g): 17 Vláknina (g): 10 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 2676 kJ

Bílkoviny (g): 17.5, Tuky (g): 34.5, Sacharidy (g): 64.5 SAFA (g): 16 Cukry (g): 8.5 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 1.5


Dochucovadla:

Sul Pepr

Postup přípravy

Kartoffeln weich kochen. Stampfen. Speck und Zwiebeln kross braten. Auf Zewa auslegen (saugt schön das Fett auf). Beides in die Stampfkartoffeln unterheben. Mit etwas Milch verdünnen.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (2 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

02. 10. 2013 13:38

Puklicova

???

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma